Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Изберете пакет и стартирайте!

Купете специално изработен за Вас банер, само сега на промо цена от 3,10 евро. Тук ще намерите най-подходящия ценови пакет за вашият бизнес.  

1 кредит = 1 банер, като под 1 банер разбираме 1 размер и 1 език на банера. 

ВНИМАНИЕ: MadPixi не се ангажира с авторски права върху банерите. Ние продаваме единствено нашата услуга, като изпълняваме поръчки по задание на клиента с негови материали и/или с безплатни снимки от интернет. Отговорността къде ще се използват банерите и дали с използването им се нарушават нечии авторски права е изцяло на клиента.

Ние не предоставяме работни файлове към банерите, а само крайният готов за ползване продукт. Не изработваме печатни файлове, лога, анимирани банери и не предлагаме каквито и да било други графични услуги, освен изработка на стандартни .jpg банери (и премахване на фон от изображение, когато е необходимо).   

Всички ценови пакети, които предлагаме, могат да бъдат използвани за неопределено време или до изчерпване на кредитите.

*Може да закупите пакет за изработка на банери директно през нашата платформа (необходимо е да имате PayPal). Ако нямате PayPal, може да направите банков превод със стойноста на пакета, който желаете да закупите, а след това ние ще заредим кредитите към профила Ви.

Фирма: "НЕКСТ БЕСТ" ЕООД, Банка: ЦКБ АД, BIC: CECBBGSF, IBAN: BG83 CECB 9790 10H2 0191 01

Базов

€ 150 10 Banners

Про

€ 150 10 Banners

Сребро

€ 150 10 Banners

Злато

€ 150 10 Banners

Персонални пакети

Изберете брой банери
Текуща цена: € 200

Въпроси и отговори

  • Може да откажете направена поръчка само ако е със статус Нова и не сме започнали изпълнението и. В този случай блокираните кредити от Вашата сметка отговарящи на стойността на поръчката, ще Ви бъдат възстановени.

    Ако сме започнали изпълнението на Вашата поръчка, нямате право да я откажете, но може да я върнете до 2 пъти за допълнителни корекции.

  • Не е необходимо да имате каквито и да било дизайнерски познания, за да ползвате услугите ни. Платформата е изключително лесна за ползване и позволява на всеки с базови компютърни умения да прави поръчки на банери.

    Графичният дизайн е изцяло наш ангажимент, като вие ще трябва просто да ни посочите размера и текста на банера който желаете.

  • Обикновено срока на изпълнение на всяка поръчка до 30 кредита е 24 часа от момента на получаването и, но в действителност ще забележите, че изпълняваме поръчките значително по-бързо.

  • MadPixi гарантира съхранението на банерите от всяка направена поръчка в рамките на 1 (един) месец от приключването и. След този период банерите, няма да бъдат изтрити веднага, но периодично с цел разтоварване на сървърите,MadPixi си запазва правото да изтрива всички банери на приключени поръчки, по-стари от 1 месец.

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.