Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код
Контакти

За нас

Екип за изработване на банери

Ние сме млад екип с голям опит в рекламата, дизайна и изработването на банери за Facebook, Google AdWords, Instagram, както и всички други онлайн рекламни канали. 

Нашата задача е да бъдем полезни за Вашия бизнес, помагайки му да достигне световно ниво. Ежедневно следим и се придържаме към актуалните тенденци в рекламата и дизайна с цел максимална ефективност на продукцията ни. Опитният експертен тийм ще Ви помогне да изградите и подобрите имиджа си в дигиталните медии. Всеки продукт, който изработваме е съобразен с индивидуалните виждания на клиента, а визията се основава на креативността и иновативните решения на талантливите ни служители. 

За нас са важни коректността и точните взаимоотношения, всички цени са фиксирани, а сроковете задължително спазени. С готовност приемаме предизвикателства да работим по големи проекти, за да можем да докажем и наложим бранда си. Разстоянията  не са проблем между нас и чуждестранните ни партньори, тъй като използваме гъвкави онлайн методи за комуникация. Разполагаме с три степенна система за вътрешен контрол на качеството, но също така предлагаме и външен контрол осъществяван директно от нашите клиенти. Ако решите да ни се доверите, ние ще направим така, че да Ви забележат.

Мад Пикси банер

Ние не спираме, когато сме изморени. Ние спираме само когато сме приключили!

Много малки неща са били направени големи с реклама

Първият закон в рекламата е да избягваш конкретното обещание и да създаваш приятна неяснота.

Вижте ценовите ни пакети
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.