Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

3 прични за реклама във Facebook

MadPixi Team 358 29.10.2019

Никой не е предполагал преди 15 години, че Facebook днес ще бъде това, което е. С над 2,5 милиарди месечно активни потребители той стана главна част от живота на хората. И най-важното е, че това е тенденция, която няма да се промени скоро. Ето основни причини да рекламираме там.


1. Бързи резултати и лесна настройка. Днес всеки може да влезе във Facebook и бързо и лесно да си създаде профил през бизнес мениджър, да си избере метод на плащане и да публикува реклама или кампания само за няколко минути.


2. Лесно се достига до идеалната аудитория. Facebook е предоставил много различни и подробни начини да се достигне до определени хора във основа на техните предпочитания, поведението им в уеб - сайта и други елементи на тяхната демографска принадлежност като пол, место-живеене, възраст и други.

 банер мъж
3. Facebook всеки месец добавя нови функции. Компанията непрекъснато добавя все повече и повече различни функции и подобрява опита, както за всеки рекламодател, така и за обикновения потребител. Това е една от главните причини, Facebook да има постоянен и устойчив растеж от толкова дълго време.
Затова колкото по-бързо се научите и започнете да правите реклама във Facebook, толкова по-скоро ще разгърнете пълния си потенциал на вашата реклама в социалните медии.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.