Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Статични и динамични (flash) банери

MadPixi Team 1332 13.02.2019

Интернет банерът -  това е може би най-удачният избор за съвременна реклама. Всички хора ежедневно сърфират в интернет пространството. Така освен конкретната информация, която търсят, потребителите попадат на още ред странична информация.

В днешни дни банерът е най-популярният рекламен формат. Предназначението му е за осъществяване на реклама в сайтовете в интернет.

Банерите по своята същност могат да бъдат графични или анимирани елементи. Те носят специфично рекламно послание. Банерите обикновено се поставят в най-различни уеб сайтове според предназначението им, така, че максимално точно да изпълняват задачите си. Тяхната основна цел е да успеят да привлекат потенциални посетители на дадения уеб сайт. Целта е да кликнат на тях и по този начин да ги отведат на уеб сайта, който е рекламиран банера.

Най-общо банерите могат да бъдат поделени на статични или на анимирани (flash банери).

банер жена на стол

Съществуват препоръчителни размери. Стандартните размери, предназначени за уеб банери, са няколко: 728x90px, 160x600px, 468x90px, 250x250px, 300x250px, 160x90px, 234x60px, 120x240px, 125x125px. Точният подходящ размер се избира според ред различни критерии. Значение има предназначението на банера. Важно е също към коя група потребители е насочен. От значение е също къде ще бъде поместен банерът – обикновено има определени размери, които са допустими.

Предлага се изработка на ефектни рекламни банери. Те привличат вниманието и целта им е да се запомнят с лекота. Може да бъдат направени рекламни банери с анимация. Могат да бъдат придружавани със звук или с интерактивност, в зависимост от конкретните цели. Професионалните банери са съобразени с изискванията и вижданията на рекламиращия.

Share this:

Гласували: 2, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.