Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Подробности за същността на банерите

MadPixi Team 1006 21.01.2019

Има различни теории, практиката само че сочи, че е за предпочитане анимацията да бъде ограничена до 8 секунди продължителност.

Един банер може да бъде с различни килобайти ( KB ) големина

Размерът на килобайтите най-често е зададен като изискване от съответен портал. Рекламата ще бъде разположена на него. 40 КВ e стандартна големина за един банер от типа 300x250. Файлът не трябва да надвишава този размер.

банер черен петък

За банер с такива размери би бил добър резултат той да показва две или три картинки и няколко векторни лога. Помнете добре, че сумата на елементите, анимирани в банера не се равнява на размера на банера. Флаш анимацията пък извършва изчисления и може да възпроизведе процеси, които добавят килобайти в случай на движение на елементите.

Наборът от снимки, използван в рекламите, се наричат "сток имиджис”. В интернет има много сайтове предлагащи подобни изображения.

Рекламите, които съдържат думи (т. нар. Adsense ) , каквито може да видите в някои банер карета са интересна услуга. Полезна е както за тези, които искат да поставят реклама на сайта си така или пък за онези, които желаят да рекламират посредством такъв тип реклами.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.