Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Банерите и тяхната функция

MadPixi Team 215 24.04.2021

Какво е банер? Това е вид реклама с по-големи размери от нормалното, която има за основна цел да привлече вниманието на всеки човек, който посещава вашата уеб страница, чрез различни движещи се изображения, мигащи светлини или поразителни цветове. В днешни дни банерът е изключително популярен и можем да го намерим почти навсякъде, където "влизаме". Това е една от най-известните и качествени форми на рекламата и все повече хора го използват.

пролет банер

Обикновено банерът трябва да бъде поставен по начин, че човек лесно да може да го види. Има различни по размер и форма банери, хоризонтални, вертикални, но какъвто и да бъде той, трябва да остави впечатление в посетителя на страницата, че може да пропусне да види нещо важно, ако не го отвори.

Има няколко вида размери банери. Някой от тях се наричат банери с бутони и тяхната основна функция е да пренасочват към други страници или директно към закупуване на продукти. Движещите се банери се наричат анимирани банери. Те са много по-привлекателни за гледката на човек, но понякога зареждането на страниците става по-бавно заради тях.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.