Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Банерни мрежи

MadPixi Team 565 22.02.2019

Рекламата с банери е много популярна в последните години. Технологиите са неотменна част от живота на съвременния човек, така че освен това определено е и уместна. Има различни похвати, с които банер рекламата да стане още по-успешна и по-добре да популяризира услугата или продукта, които предлагате.

Заедно с обикновената реклама чрез банери, при която рекламодателят извършва плащане към сайта за разполагане на страниците му на своя банер, съществуват вече отдавна и мрежи за обмен на банери. В такъв тип мрежи всеки участник получава възможност да предостави определено място на своя сайт за да бъдат показвани банери на другите участници от мрежата.

банер зима момиче

Пропорционално на броя показвания на чужди банери самият участник пък печели точки, а те му служат за това, тъй като банерът на този участник получава възможност да се показва на сайтовете си от тази мрежа. Банер мрежата обикновено си удържа един вид „комисиони“: с показването на чужди банери например 1000 пъти, участникът има възможността да получи, да речем, 850 показвания от другата страна на своя банер. Разликата, която в примерния случай е 15 %, е практика и се ползва от банер мрежата за показване на собствените банери и платената реклама. По този начин банерната мрежа дава възможност за повишаване на известността на участниците си. Има както огромни банер мрежи с общо предназначение, също така и специализирани мрежи, които се различават по тематиката на банерите, според региони или например по езика на евентуалните ползватели.

При банер рекламата се наблюдава и тенденция постепенно да се трансформира и да става съставна част от ред рекламни мероприятия.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.