Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Ефект от рекламата с банер

MadPixi Team 679 19.02.2019

Рекламата с интернет банер обезателно би довела до добри резултати. Това е съвременен начин, по който посланието да достигне до възможно най-голям кръг от потребители. Самата популярност сама по себе си е успех, защото колкото повече хора видят банера, толкова по-голяма е вероятността да си вземат от предлагания продукт или да се възползват от услугата Ви.


Ако искате да получите възможно най-добрите резултати, формулата е "добър дизайн + таргетирано послание + разположение на подходящи сайтове ". Всички тези неща са важни, всяко от тях има своя конкретен и важен принос за успеха на интернет банера.

банер момиче

Мястото, на което сте си платили да бъде изложена вашата банер реклама, е от особено значение. Оказва огромно влияние върху успехите от банера. Често пъти ефектът от един банер може да се окаже чисто имиджов. Случва се по някой път един потребител да клика на дадена реклама в случай, че я е видял на поне още няколко места. Тогава просто му прави впечатление и в един момент си казва: "добре, дай да видя за какво става въпрос, може да е интересно и успешно, щом е толкова рекламирано...".

Ефектът до доста голяма степен много зависи и от посланието, което сте имали намерение да предадете. Един чудесен дизайн не може да накара потребители да кликнат на лошо формулирано послание. Все пак обаче ако търсите истински успех, всичко трябва да е добре създадено и комбинирано. Добрият дизайн, таргетираното послание и разположението на подходящи сайтове водят до успеха на банер рекламата.

Share this:

Гласували: 0, рейтинг: 0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.