Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Фейсбук специалист за бизнеса

MadPixi Team 346 29.04.2020

Съществува Facebook Business Manager, който би могъл да ви е изключително полезен, ако имате няколко Facebook страници, повече от един рекламен акаунт, използвате различни карти за плащане, имате нужда от достъп до страници и акаунти на други компании.


Имайте предвид, че за агенции, предлагащи управление на Facebook страници и рекламни акаунти, Facebook Business Manager е задължителен. За компании, които притежават няколко страници и рекламни акаунти, обслужвани вътрешно от различни отдели или пък външно от различни агенции, Facebook Business Manager значително улеснява достъпа до всички акаунти.

банер жена
Ако се доверите на екип от фейсбук специалисти, със сигурност профилите, страниците или групите ви в социалната мрежа ще изпълняват предназначението си по възможно най-добрия начин. Специалистите са с опит и конкретни познания, така че ще обмислят и подберат всичко така, че да бъде дейността ви, продуктите и услугите рекламирани по най-добрия възможен начин.
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.