Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Функции на банерите

MadPixi Team 474 21.01.2019

Рекламата онлайн е изминала дълъг път от своите първи стъпки, които са направени от рекламните банери. Създадени са за първи път към края на 1994 год. Интернетът, който беше слабо познат преди малко повече от петнадесетина години, се превърна днес в неразделна част от ежедневието на всеки един от нас.

Реклама представлява всяка една платена форма за придобиване на популярност на определена организация, услуга, идея или продукт от конкретен поръчител. Рекламирането бе утвърдено първоначално в печатните медии - списания и вестници и след това в радиото и телевизията. Фокусът на рекламирането в последните години постепенно започна да се мести от приетите за традиционни медии към Интернет. Постепенно той се превърна в една напълно нова среда. Чрез нея рекламодателите започнаха по-лесно да стигат до потенциалните си клиенти.

банер синя рокла

Промените в света на рекламите настъпват в следствие от постоянния технологичен напредък. Това развитие от своя страна води до драстично повишаване в употребата на Интернет за всеки тип комуникация. Рекламирането онлайн се разраства и продължава да се развива с много бързи темпове. Изследванията в областта на рекламата в последните години сочат, че през следващите години рекламата on-line ще продължи да се развива три пъти по-бързо в сравнение с рекламата в останалите медии.

В ролята на рекламна среда, Интернет дава доста големи възможности за комуникация с аудиторията на потребителите.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.