Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Идеи за привлекателни уеб банери

MadPixi Team 281 21.02.2021

Добре оформените банери са в състояние да привлекат значително повече вниманието на потребителите и доста повече кликове. По тази причина от голямо значение е какво е качеството на изработката им.

Професионалистите са в състояние за всяка кампания да подготвят подробно задание с изисквания за изработка на графични банери, които да бъдат съобразени с целите на рекламата. Следващите препоръки за изработка на работещи банери могат да ви бъдат много полезни, така че им обърнете внимание.

Ясен стил и дизайн

Ако стилът на банера е ясен, тогава потребителите ще могат мигновено да разпознаят целите на рекламата. Дизайнът трябва обезателно да бъде изчистен, грабващ вниманието и уникален.

Лесно четим текст

Не е препоръчително да пренасищате банера с текст. Най-добре е да кажете само най-важното. Текстът трябва да бъде завладяващ и да поражда желание у потребителите: да го прочетат и да кликнат върху него.

банер

Call to Action

Призивът за действие (или т. нар. Call to Action/CTA) е текстът или бутонът, който кани потребителите да кликнат. Фрази като "Научете повече", "Виж тук" или "Виж сега" са отлични примери, които може да използвате. Това трябва да бъде ясно зададената фокусна точка на рекламата.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.