Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Има ли полза от имейл маркетинг

MadPixi Team 218 14.01.2021

Когато искате да съобщите нещо за марката, която предлагате или се стремите да продадете ваши продукти, имейл маркетинг е сред най-рентабилните начини за това. Оставен в ръцете на професионалисти, той работи безотказно.

Актуално изследване сочи,  че за всеки $ 1, който са изразходвани за такъв тип реклама, имейлът има средна възвръщаемост на инвестициите (позната като ROI) от $ 38. Когато купувачите демонстрират готовност да купят нещо, те често търсят имейли от своите любими магазини.

имейл маркетинг

Все пак, хората получават все повече и повече имейли постоянно и може да се окаже предизвикателство вашите да се открояват в пълните кутии. Ето защо се нуждаете от услугите на специалисти, за да реализирате успешна маркетингова стратегия.

Ще видите най-висока възвръщаемост на инвестициите, ако изграждате и поддържате списък със заинтересовани абонати, съставен от хора, които желаят да получат вашите съобщения. Хората, които се занимават с това, ще положат всички необходими усилия и ще направят нужните проучвания, за да получават вашите имейли хора, които е максимално вероятно да проявят интерес.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.