Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Избор на изображение на главния банер на началната страница на сайта ви

MadPixi Team 285 06.04.2020

Няма правилни и грешни варианти, когато става дума за изображение на главния банер. Решението трябва да бъде взето в зависимост от спецификите и нуждите на бизнеса ви. Специалисти банери със сигурност ще ви насочат към най-добрия вариант.

Снимката не един или няколко продукта би могла да бъде чудесен избор, ако става дума за добре познати артикули като чанти, електроуреди, книги и други подобни.

банер двойка

При контекстуалните изображения един артикул е показан „в действие“ в реална обстановка. Вариантът е най-добър за представяне на неконвенционални продукти. 

С изображения, концентрирани върху емоцията, имате възможност да докосвате сантименталните струни на потребителите. Те са най-ефективни при представянето на нематериални услуги и продукти.

Използването на изображения, показващи основателя на фирмата се препоръчва на компании, асоциирани от потребителите най-вече с тази личност - лицето на бранда.

Изображенията от „кухнята“ разкриват как се създава един продукт и са най-удачни за уеб сайтовете на фирми, предлагащи редки, уникални и/или персонализирани артикули или услуги.

Целта на впечатляващите изображения пък е да грабнат вниманието и почти винаги успяват. Те открояват бранда от конкурентите, но е необходимо още нещо, за да се ангажират потребителите.

Изображенията, разкриващи ползите от продукта се използват най-често когато ценността му не се разкрива в пълнота от вида му. Козметичните стоки са отличен пример.
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.