Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Използвайте анимирани банери

MadPixi Team 239 25.02.2021

Всички банери, особено тези, които са добре изпипани и професионално изработени, са в състояние да донесат успех на бизнеса, който рекламират. Те представляват форма на реклама, която достига до наистина много хора.

Анимираните уеб банерни реклами обаче обикновено привличат значително повече вниманието на потребителите, в сравнение със статичните банерни реклами, и могат да бъдат много ефективни. Но трябва да сте сигурни, че те не отвличат вниманието от съобщението на вашата реклама. Текстът трябва да бъде кратък и ясен, за да може да бъде възприет от потенциалните ви клиенти.

банер момиче

Използвайте прости анимации, които продължават не повече от 15 секунди, и се уверете, че те не се повтарят прекалено много пъти. Но всъщност, ако искате използването на уеб банери да доведе наистина до добрите резултати, които очаквате, най-добре е да поверите изработването им в ръцете на професионалисти, които се занимават с тази дейност.

Анимираните банери могат да бъдат различни, като основните видове от тях са:

Анимирани флаш банери

Анимирани GIF банери

GIF банери

HTML банери

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.