Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Изработка на банери

MadPixi Team 567 14.01.2019

Картините имат силата на хиляди думи, ако са подбрани правилно. Когато става дума за реклама, смята се, че колкото и добре да е написан един текст, няма как да има същия резултат. А банерът може да съчетава и картина, и текст – всичко е според нуждите и предпочитанията ви.

За да са успешни и въздействащи и за да постигат търсеното внушение, банерите трябва да са интересни и атрактивни. Картината е факторът, който най-лесно привлича вниманието.

моден банер

Преди да бъде създаден подходящия за вас банер, трябва да уточните някои детайли. Те са важни за реализацията. Решете точно къде ще бъде поставено рекламното изображение. То може да е предназначено за сайта ви или пък за пост във Фейсбук например. Това е особено важно, защото от него зависи какъв размер ще е подходящ за банера.

За да отговаря максимално на очакванията ви, може да дадете насоки за дизайна на банера. Има ли традиции, към които искате да се придържате или пък търсите нещо ново? Имате ли предпочитания по отношение на цветовете?

Особено важно е и да изясните какво ще е посланието ви към клиента. Най-често целта на банера е продажба или представяне на нов продукт. Но каквато и да е вашата цел и предпочитания по отношение на изпълнението, ние ще ви помогнем да ги реализирате!

секс банер

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.