Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Как да показвате интелигентни банери в приложения

MadPixi Team 191 04.08.2021

Интелигентният размер на банера позволява на издателите да показват реклама, която запълва цялата ширина на екрана, като същевременно поддържа височината постоянна. С това разработчиците вече не трябва да задават фиксиран размер за своя рекламен елемент. Вместо това можете да посочите, че рекламният елемент запълва цялата ширина на екрана. Интелигентните банери запълват цялата ширина на екрана, но те отстъпват по отношение на гъвкавостта на отзивчивите банери, така че може да не са толкова ефективни.

Новата версия на SDK на Google Mobile Ads поддържа интелигентни банери. При избора на рекламни послания за тях важат следните правила:

Ако рекламите се доставят директно от Google Ad Manager, допълнителните банерни полета ще бъдат прозрачни.

Ако рекламите се доставят от Ad Exchange, допълнителните полета ще бъдат затъмнени. Например, ако на екрана се показва реклама с размери 360 x 50, към рекламата с размери 320 x 50 вляво и вдясно ще бъде добавено поле от 20 пиксела в сиво. Ad Manager ще избере договорени покупки, които отговарят на следните критерии: Височината е равна на стойността, посочена в заявката за реклама.

банер обувки

Ширината се определя от следното уравнение:

(Посочена ширина / 2) <= Ширина на рекламата <= Указана ширина

Например заявка за интелигентен банер с ширина 360 x 50 може да избере реклами от 180 x 50 до 360 x 50.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.