Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Как да познаем и изберем добър копирайтър

MadPixi Team 220 19.01.2021

Копирайтър е човекът, чиято задаче е да помага на бизнеса с уникално съдържание, подпомагащо продажбите. Основната му задача е да прави създаване на уеб съдържание. Той трябва да познава добре обекта (продукт или услуга), предлагащия субект (продавача) и потребляващия субект (купувача).

Добрият копирайтър трябва да бъде с голям интелект и с огромна обща култура, защото това ще минимизира времето за проучване. Трябва да е грамотен, любопитен, информиран, да обича много да чете по най-разнообразни теми, да е с гъвкава мисъл, бизнес нюх и маркетингов поглед.

копирайтинг

Добрият копирайтър обезателно ще опознае предварително клиентите си – техният бизнес, асортиментът на продуктите и услугите, които предлага, клиентите им, тематиката и целите им. От него се изисква да пише в кратки срокове с различни цели и за различни клиенти. Човек не може да знае всичко, но копирайтърът трябва да положи достатъчно усилия да го научи.

Добрият копирайтър обезателно трябва да обича работата си. Не трябва да работи единствоно от нужда от пари, а да влага любов към думите и езика. Трябва да пише най-вече за читателите. Трябва да умее да приема критиката и недоволството на клиентите си, да успява да даде идеи, съвети, мнение по въпроси относно бизнеса, на който ще помага.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.