Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Как да създадеш успешен банер

MadPixi Team 197 12.09.2021

Как трябва да изглежда банер: основни тенденции в дизайна:

Дизайнът на банер до голяма степен се определя от това как посетителят на сайта ще взаимодейства с него. Обикновено човек не се фокусира върху този елемент, най -много, той плъзга погледа си. Ефективността на банера директно зависи от това дали той може да привлече вниманието на човек за тези няколко секунди. Ако е така, най -вероятно човекът ще кликне върху него, тоест ще направи първата стъпка по фунията за продажби.

Въз основа на това ще формулираме основните изисквания за дизайна на банера:

банер бижута

1. Те не трябва да изглеждат като обикновени снимки. Банерът трябва да може да се кликва.

2. Нуждаете се от ясно и разбираемо съобщение, което предава вашата идея на посетителя на страницата. Няма малък текст, изобилие от малки елементи. Човек е дошъл на сайта в търсене на необходимата му информация, не търси нарочно вашия банер, така че няма да го прочете.

3. Дизайнът трябва да "хване".

Също така следете популярните теми - те могат да бъдат включени във вашия банер и да се играят добре върху него. Вниманието и високият СТR са гарантирани.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.