Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Как да създадете публикация и да проследите нейния статус

MadPixi Team 207 17.08.2021

С публикациите в Google My Business можете да публикувате офертите, събитията, продуктите и услугите си директно в Google Търсене и Карти.

Съвети за публикуване

Важно! Публикации с описание на телефонен номер могат да бъдат отхвърлени.

Високо качество. Избягвайте правописни грешки, използвайте неподходящи знаци или публикуване на безсмислен текст или автоматично генерирано и досадно съдържание.

Уважение към публиката. Не използвайте неприличен, груб или обиден език, изображения или видеоклипове.

Безопасни връзки. Не публикувайте връзки към злонамерен софтуер и вируси, съдържание само за възрастни или фишинг съдържание.

Спазвайте законите, които уреждат вашата индустрия. Ако работите със стоки и услуги, които са предмет на специфични законови изисквания, не можете да публикувате съдържание, свързано с вашата дейност, в публикациите си. Това се отнася по -специално за компании, предлагащи услуги за възрастни, алкохол, тютюн, фармацевтични продукти, развлекателни лекарства, медицинско оборудване, хазарт, пиротехника, оръжия и финансови услуги.

Съдържание за всяка аудитория. Не използвайте сексуално откровени или неприлични материали.

рекламна публикация

Как да проверите състоянието на интернет рекламна публикация

След като публикувате публикация, тя ще получи един от описаните по -долу състояния. Моля, обърнете внимание, че може да го прегледаме за съответствие с указанията за съдържанието .

Публикувано - Публикацията е достъпна за разглеждане в Google Търсене и Карти.

Изчаква - Публикацията е във фаза на качване или обработка. Освен това този статус може да означава, че продавачът не е проверен. Тези публикации не се показват в Google Търсене и Карти. Ако даден продавач стане непотвърден по някаква причина, на неговите публикации се присвоява статус „Изчакващи“.

Отхвърлен - Публикацията не се показва в Google Търсене и Карти. За да разберете кои правила са нарушени в публикация, щракнете върху въпросителен знак до състоянието.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.