Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Как да впечатлите потенциалните клиенти веднага, когато посетят сайта ви

MadPixi Team 346 18.06.2019

Хората си изграждат мнение за уеб сайта в рамките само на 50 милисекунди. Като се има предвид този факт, теорията, че потребителите преценяват даден сайт с един поглед изглежда доста оптимистична. Уеб дизайнът е от огромно значение, като знаете с колко малко време разполагате. Изображението за главния банер жена е един от елементите, които често не получават достатъчно внимание, но всъщност е с огромно значение. Намира се най-горе в началната страница на всеки добър уеб сайт.

Изображението доминира в онази част от страницата, върху която потребителите се фиксират първо, следователно огромен ефект е налице не само за първото впечатление, а и върху цялостния процес на тяхното превръщане в клиенти. Изследвания сочат, че средно 80% от вниманието на разглеждащите сайта е насочено точно върху тази част. Хората оценяват качеството на продуктите и услугите на фирмата според дизайна на нейния уеб сайт. Потребителите изтъкват, че когато не изпитват доверие в даден сайт, това в почти всички случаи се дължи на дизайна му.
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.