Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Как работи рекламата в търсачките?

MadPixi Team 223 10.07.2021

Търсачките работят по съвсем различен начин от социалните мрежи. За разлика от Facebook или Instagram, потребителите, които използват търсачки търсят неща. Много от тях не търсят да купят нещо конкретно и търсят само информация, но има и други, които ще купуват, и търсят най-добрия вариант за решаване на проблема си. Тук идва реклама в търсачките.

Когато бизнесът рекламира в търсачките, това, което иска, е да се позиционира възможно най-високо за някои конкретни ключови думи с възможно най-ниска цена, така че когато потенциалните му клиенти се стремят да разрешат проблема си, тези фирми ще се появят първи, за да им продадат своите продукти или услуги. Някои примери за търсения от потребители могат да бъдат:

-           Авариен водопроводчик в квартал…

-           Адвокат, специализиран в разводите в…

-           Преподавател по математика в…

-           Физиотерапевт у дома в…

Голямото предимство, което предлага този тип интернет реклама, е, че можем да се позиционираме САМО КОГАТО ПОТРЕБИТЕЛЪТ ОТИДЕ КУПУВА. Тоест, потребителят прави търсения и размишлява у дома за наемане на услуги на професионалист и ако в този момент се появите на телефона му и му покажете страницата си с услуги и всичко, което можете да направите за него, е много вероятно ви наемат.

реклама в търсачките

Като рекламираме в търсачките, ние се борим с нашата конкуренция, като класираме определени ключови думи в нашите рекламни набори. Най-подходящите реклами (показател, изчислен според офертата и качеството на рекламата) ще спечелят най-високата позиция.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.