Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Как въздейства банерът?

MadPixi Team 195 20.09.2021

Ето някои определения:

- според Уикипедия:

„В интернет банерът е графична форма за предоставяне на информация или рекламно съдържание, често представляваща връзка към страницата на популяризирания продукт.“

И още един пример:

банер еротика

Банерните реклами са базирани на изображения, а не на текст и са популярна форма на реклама на място. Целта на банер реклама е да популяризира марката и / или да подмами посетителите на уебсайта да посетят уебсайта на рекламодателя.

В обобщение, всички банерни реклами имат една и съща основна функция: щракнете върху изображението / медийния обект, който виждате на уебсайта и вашият уеб браузър ще ви отведе до уебсайта / целевата страница на рекламодателя. Това са прости, но много важни HTML фрагменти и тяхното онлайн присъствие може да направи голяма разлика за онлайн бизнеса и марките.

И така, как точно работят?

Точно както физически банер извън вашия магазин би ви накарал да влезете в магазина. Защото той казва, че предлагат голяма отстъпка за определен продукт или имат нов продукт, който предизвиква любопитството ви. Същото важи и за онлайн банерните реклами.

Когато създавате рекламен банер, обикновено имате една цел:

Банерните реклами (кампании в Google Ads) са предназначени да привличат трафик към вашия уебсайт чрез свързване към него.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.