Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Как въздействат банерите?

MadPixi Team 228 07.06.2021

Те са предназначени да генерират трафик към уебсайт, като се свързват с него. Освен това те могат да функционират като обикновени печатни реклами: информират, уведомяват за нов продукт или услуга, повишават осведомеността за марката и т.н. Основната функция на банерните реклами обаче е щракването.

Защо си струва да използвате банери?

еротичен банер

На първо място, те ви позволяват да увеличите познаваемостта на марката. Продуктът или услугата стават по-разпознаваеми. Марки като IBM, Аппле, Таргет или Нике използват банерни реклами, за да развият бизнеса си. Използвайки банерни реклами, можете да насърчите повече потребители да се регистрират и да изпробват вашите продукти или услуги.

По принцип банерни реклами се поставят на уебсайтове с голям трафик, които предлагат интересно или полезно съдържание.

Предимството на банерните реклами е ефективността, която може лесно да бъде измерена. Основният индикатор е честотата на кликване. СТР се изчислява чрез разделяне на броя потребители, кликнали върху рекламата, на броя показвания на рекламата. Например, да кажем, че определена реклама има честота на кликване 3%. Това означава, че от 100 потребителя, които са изгледали банера, 3 от тях са кликнали върху него. Следователно, колкото по-висока е СТР, толкова по-ефективна е рекламата.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.