Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Какъв е ефектът от рекламата с банер

MadPixi Team 610 16.01.2019

Ако търсите възможно най-добри резултати, това ще се случи, ако заложите на добър дизайн, таргетирано послание и същевременно разположение на подходящи сайтове. До голяма степен нещата зависят и от мястото, за което сте си платили, за да е сложена рекламата ви. Ефектът от даден банер доста често е просто имиджов, но добрият дизайн може да ви донесе и много директни продажби. Понякога определен потребител клика върху дадена реклама ако я е видял вече на поне още няколко места. Тогава любопитството му се събужда и той решава да провери за какво все пак става дума. Ефектът е зависим до голяма степен и от посланието, което се стремите да предадете. Ако посланието е лошо формулирано, дори и дизайнът да е чудесен, трудно ще бъде да накарате потребителите да кликат.

Зимен банер

Съществува едно специфично понятие, наречено "банер слепота". То се използва за случаите, в които потребителите са видели вече няколко пъти един и същ банер и вече са спрели да му обръщат внимание. Процесът за съжаление е неизбежен. Това е причината по-голяма част от сериозните фирми да инвестират в изработка на банери и нови реклами. Това трябва да се случва през даден период от време. Може например да поръчате няколко банера наведнъж. Така при нужда ще ги подменяте.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.