Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Какъв материал да изберете за банера си

MadPixi Team 313 20.08.2019

Банери съществуват в много различни проявления. Мрежата и фронтлитът са добре известни и като че ли се избират най-често. Най-подходящия може да изберете според конкретната ситуация – какво точно ще представяте или рекламирате и какво искате да постигнете.

Мрежестата структура е особено популярна. Тази структурата прави банера да се вижда отлично, но на късо разстояние, така че е по-малко подходяща от гледна точка на визуализация.

банер отстъпка
Основата за банера е наистина важна, но от може би още по-голямо значение е съдържанието му. Картинката и текстът трябва да са толкова добре подбрани и съчетани, че мигновено да приковат вниманието на всеки, който ги види. Ако съчетанието е изпълнено правилно, тогава вероятността потенциалният клиент да последва връзката и да се превърне в реален такъв е наистина много голяма. Това би означавало, че целта е изпълнена и рекламата е успешна.


За да бъде максимално успешна и вашата реклама с банер, оставете неговото създаване в ръцете на професионалисти. Просто представете пред тях целите и идеите си, а те ще намерят най-добрия начин да ги реализират.
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.