Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Какво да включите в банера

MadPixi Team 483 21.01.2019

Банерът e възможно да съдържа в себе си лого на рекламиращата фирма, изображения, графики и друга полезна информация. Препоръчително е текстът да бъде максимално кратък и да събуди интерес в аудиторията.

Банерите вече са най-известната форма на рекламата в Интернет. Представляват добре познатите ни вече графични реклами, които водят към друга интернет страница. Тя е наричана landing page. За всеки сайт е допустимо да ползва банери с всякакви размери, но съществуват все пак международни стандарти за размерите на банера. Те се утвърждават всяка година от IAB (съкратено от пълното наименование International Advertising Bureau).

банер крака

Съветваме ви да ползвате банери с някой стандартен размер, защото по този начин няма да е нужно да ги сменяте винаги, когато искате да сложите свои банери на нечий сайт или банери на някой друг на своя сайт.

В последните години много често се ползват банерите с традиционни размери, премерени в  пиксели. Има и статични банери, но тези, които включват или видео или анимация, предизвикват обикновено повече на брой кликове.

Добавянето на звук обаче не е добра идея. Това може да е дори стряскащо понякога. Не ви съветваме да прибавяте звуков ефект към банерите си, но ако много държите на това, потърсете подходящ начин да го направите.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.