Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Какво е банер реклама и как да я направим?

MadPixi Team 291 05.05.2021

Банер реклама - графична, е популярен рекламен банер. Това е реклама под формата на графика, след като кликне върху нея, потребителят се пренасочва към началната или целевата страница на рекламодателя.

Можете да поставите банера като графичен модул дори в собствения си магазин, на уеб - сайта на блог, с който си сътрудничите и др. По-важното обаче е, че банерната реклама е една от услугите в Google AdWords.

банер дете

Рекламите, показвани в дисплейната мрежа на Google (Google Display Network), се показват на над два милиона уеб - сайта и достигат до над 90% от потребителите по целия свят. GDN не е единствената, но най-голямата рекламна мрежа.

Системата за рекламна мрежа на AdWords е създадена така, че да можете да стесните аудиторията си до целевата си група. Определянето на профила на получателя гарантира, че с вашето съобщение ще достигнете точно тези хора, на които държите.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.