Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Какво е медия планиране

MadPixi Team 280 04.01.2021

Ако изберете да се доверите на професионалисти за медия планиране на вашия бизнес, това със сигурност ще предизвика множество ползи. Ние ще положим всички необходими усилия, за да разработим за вас печеливша стратегия, като за целта предварително ще проучим всички специфики на Вашия бизнес, като се започне от търговската марка и маркетинговите цели и се стигне до особеностите на продуктите и услугите, които предлагате на клиенти. Ние добре знаем, че важни са дори технологиите, които стоят зад сайта ви, тъй като те оказват влияние върху начина на представяне на информацията.

медия планиране

Развиването на стратегията включва редица методи за сегментиране на потребителите, оценяване на опита им и познаваемост на марката, проучване на комуникационните канали, брейнсторминг, анализ на процесите, визуализиране на целите и т. н.

От особено голямо значение е да определим кои точно са ключовите носители на стойност за вашите потребители, а също така и факторите, които влияят директно на възвращаемостта от инвестицията. След като оценим различните фактори по важност, ще създадем уникален и успешен план на действие за медия планиране, който е съобразен с начертаната стратегия и бизнес цели.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.