Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Какво ни дава рекламата в интернет?

MadPixi Team 206 19.09.2021

Струва си да се обмисли какво ни дава онлайн рекламното съобщение пред традиционното.

Основните предимства на интернет реклама

Интерактивност - позволява ви да поддържате двустранни взаимодействия с потребителите на мрежата. Благодарение на наличието на инструменти, които са полезни при електронния маркетинг (като електронна поща или фирмен блог), е възможно да се задълбочи комуникацията на компанията с клиентите и да се работи за разработване на взаимоизгодни решения.

интернет реклама

Без географски и времеви бариери - отделните компании могат да търсят целеви групи, към които насочват продуктовата си гама по целия свят. Глобалният характер на онлайн рекламата означава, че не сме ограничени само до тясна група получатели и ние до голяма степен решаваме за нейния обхват.

Достъп до определена група получатели - Можем да насочим маркетинговите дейности към конкретна група от получателии адаптират посланието към техните нужди и интереси. Запознаването с предпочитанията на потребителите дава възможност да се подобри офертата на компанията и да се адаптира профилът на компанията към пазарните изисквания.

Гъвкавост - Докато в традиционните медии е трудно да се модифицира веднъж създадена реклама, Интернет позволява трансформация, ако се окаже, че не изпълнява правилно своята роля. Можем да наблюдаваме ефектите от кампаниите непрекъснато, да използваме различни видове измерване на ефективността на съобщението и дори да променяме формата на промоционална дейност в зависимост от нуждите на пазара.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.