Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Какво представлява графичният дизайн

MadPixi Team 468 13.01.2019

Графичният дизайн лесно би могъл да се определи като форма на модерно изкуство, което обикновено се практикува с комерсиална цел. Най-често включва творчески план за достигане на определени цели, с употреба на изображения, символи или дори думи. Представлява вид визуална комуникация и естетически израз на идеи, с помощта на графични елементи.

Чрез графичен дизайн се изразяват дизайни, включващи снимки или илюстрации. Може да има също различни символи, банери, лога или комбинация от няколко техники. Графичните проекти могат да включват комбинации от разнообразни елементи, като например линиите. Разнообразието е неограничено, когато става въпрос за линии - прави, извити и вълнообразни, цветни, дебели, тънки и т.н.  Линиите помагат на дизайнерите да разпределят пространство или конкретно съдържание при оформлението. Те са много полезни и при насочване вниманието на потребителя към дадена точка от рекламата.

Ключов елемент за дизайна е цветът, а също и подходящият шрифт, който лесно може да превърне едно обикновено послание в произведение на изкуството.

графичен дизайн

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.