Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Какво точно е Email маркетинг

MadPixi Team 525 18.01.2020

Имейл маркетингът е директен маркетинг, който е базиран на комерсиални съобщения към избрана група хора с помощта ба емайл съобщения.
Към изпращаните електронни писма могат да се прикрепят файлове с активни препратки, като това е много често прилагано. Прикрепят се още визуални изображения и мултимедия. В зависимост от честотата на провеждане, кампаниите могат да бъдат ежедневни, седмични и месечни. Какви са най-подходящи за вашата реклама, най-добре ще преценят специалистите. Тези имейли обикновено представляват вид реклама на продукт. Целта им е да запознае потенциалните клиенти с търговската марка или с дейността, с която се занимава.

имейл маркетинг
Имейл маркетинг се дели на два вида: Newsletter и директни имейли. Newsletter представлява търговски съобщения от рекламодателя, които са отправени към вече съществуващи клиенти. Тяхната цел е да ги запознае с нова услуга или продукт.


Другият тип съобщения са директните имейли, които представят на клиентите на нова компания, нейният продукт или услуга.
Списъкът с имейли се нарича още mailing list. Той позволява разпространението на информация сред потенциални клиенти на сравнително ниска цена.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.