Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Кое е най-доброто разположение на банера

MadPixi Team 520 31.05.2019

Мнозина смятат, че банер наистина е добро рекламно средство, като безспорно това е така, ако е поставен на правилното място. Най-важното е хората да го забелязват. Става въпрос основно за тези интернет потребители, които не ползват програмите, наречени с името ad blockers. 


Част от рекламата в интернет просто остава незабелязана или води до далеч по-слаби резултати, отколкото се очаква. Това е наистина голям проблем за рекламодателите. 

банер мъжка мода


Извършени са много маркетингови изследвания по темата, а също промени и експерименти. Те водят до налагане на мнението, че рекламите, които са разположени в най-горната част от интернет страницата, обикновено работят по-добре от останалите. 
Доста медийни сайтове залагат на поставянето на обширен, голям банер в най-горната част на началната си страница. Банерът най-горе вдясно също обикновено работи. 


Освен местоположението на банера, за да привлече внимание, особено важно е и неговото съдържание. За да работи и да води до резултатите, които бихте искали да постигнете, той трябва да е разположен на базово място, да съдържа кратък текст с подходящо съдържание и в подходящ формат и да е комбиниран с подходяща картинка. 
 

Share this:

Гласували: 0, рейтинг: 0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.