Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Медийно планиране - стъпка по стъпка

MadPixi Team 200 04.05.2021

Медийният план (медиен план) се основава на многобройна информация, уточняваща състоянието на компанията, нареждаща разположението на нейното рекламно послание в медиите (ефекти от предишни рекламни кампании, сравнение със стратегията на конкуренцията и др.), както и данни, описващи целевата група потребители, към която е адресирано маркетинговото послание.

Ползите от този тип планиране са огромни, но за да ги има наистина, най-добре би било да се възползвате от услугите на професионалисти в сферата. Благодарение на познанията и опита си те ще успеят да извлекат максимални ползи за вас.

бизнес план

Информация, събрана в процеса на т.нар брифинг е съществена основа за медийно планиране. Когато пазарната конюнктура на дадена компания бъде напълно и всеобхватно разработена, се разработва цялостна маркетингова стратегия, която включва и медиен план - план за закупуване на медийно пространство и време, в който ще бъде поставено избрано рекламно съдържание за популяризиране на продуктите и подобряване резултати от продажби.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.