Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Най-актуалните видове банери

MadPixi Team 245 12.06.2021

Банерът е най-старата и най-популярна форма на реклама в Интернет, заради своята голяма ефективност. Банерът се среща в множество варианта, като най-популярните от тях ще разглеждаме по-долу:

Изскачащи

Вариант на рекламeн банер, който се показва в нов, отделен прозорец. Предлага се в няколко размера.

"Поп-Under"

За разлика от изскачащите реклами, този модел се показва точно под основния прозорец на браузъра. Не променя мястото си - също и когато затворим страницата.

Разгънат банер

Вариант на банера, отличаващ се с промяната на размера и външния вид след задържане върху него с курсора на мишката. Този тип реклама има за цел да привлече вниманието на потребителите в сайта.

еротичен банер

Банер - "Небостъргач"

Банерна реклама, наричана обикновено „небостъргач“. Като правило тя е тясна и в същото време висока и се появява от дясната страна на уебсайта. По подразбиране се появява в размери 120x600 пиксела или 160x600 пиксела.

Интерстициална

Реклама, показана под формата на 10-секундна анимация на целия екран. Тя трябва да има ясна маркировка X, която позволява да бъде затворена.

Плаваща реклама, плаваща реклама

Конкретен тип мобилна реклама, която „тече“, или по-точно, се задържа на страницата, насърчавайки ви да кликнете.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.