Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Основни факти за банерите

MadPixi Team 371 23.03.2020

Форматите на банерите са няколко. Банер може да е картинка във формат .jpg или .png. Това е статична, най-обикновена картинка, която може да се направи на различни програми за графична обработка. Използвайте този софтуер, който ще ви свърши най-добра работа, ако сте решили да действате сами. Но трябва да знаете, че за да е наистина полезен банерът, най-добре е да се доверите на професионалисти. 

свеж банер


Много е важно какво точно искате да постигнете за да знаете какъв софтуер да използвате. Най-често разпространеният формат е флаш, чието разширение е .swf. Файловете swf са доста по-малки по големина отколкото примерно анимираните gif-ове. 


Трябва да знаете, че от идеята на банера зависи сложността при изработката му. Никой не твърди, че банер с много анимации ще бъде ефективен, даже напротив. Практиката ми показва, че у нас се набляга на добър сюжет на банера. Толкова добър, че събира в себе си цяла галерия от снимки, които дори и във flickr или picasa не можете да качите. И освен галерията от снимки, която трябва да съдържа това 50KB-тово мъниче, то трябва да съдържа и сюжет подобен на турски сериал.
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.