Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Подходящи сезонни банери

MadPixi Team 534 21.03.2019

Да рекламирате с банер със сигурност е отлична идея. Най-добри, разбира се, ще са резултатите, ако се обърнете към професионалисти, които да ви помогнат да постигнете целта си. С подходящия банер ще популяризирате бизнеса си с лекота. Така продуктите или услугите ви с лекота ще достигат до огромен кръг от потребители.

За да избегнете процеса, при който потенциалните клиенти спират да обръщат внимание на банер рекламата ви, добре е периодично да сменявате използвания банер.

Добра идея е например да съобразите своята реклама в интернет пространството със сезона. За да е тематичен банера ви, в него, освен директни картинки, които са обвързани със съответното годишно време, може да бъдат използвани и символи.

Така например с настъпването на пролетта би било подходящо банерите да са в свежи цветове като зелено и розово например. Пролетни образи са например цветя и цъфнали дървета, лястовици и щъркели. Летните банери традиционно свързваме със слънце и плаж, съответно – с жълто и синьо. Зимата е обвързана с белия цвят и снега, както и с популярните зимни празници. Есента пък е свързана с пожълтяването и опадането на листата.

За да впечатлявате постоянно клиентите си, хубаво би било да съобразявате банерите си с актуалния сезон.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.