Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Полза от професионалните банери

MadPixi Team 199 06.05.2021

Ролята на всеки банер е да привлича вниманието. Тази форма на реклама определено се откроява на уебсайтовете, посещавани от потребители - различни цветове, правилният формат и интересни анимации карат повечето хора да гледат на такава реклама. Съдържанието също е важно - когато съобщението е ясно и убедително, има голям шанс да заинтересувате получателя. Тогава е много вероятно той да кликне върху рекламата и по този начин да отиде на уебсайта на рекламодателя.

Възможност за избор на строга целева група. Голямото предимство на използването на рекламни банери в Интернет е възможността да ги насочите към избрана целева група, което повишава тяхната ефективност. Можете също така да изберете мястото, където ще се показва рекламата. Благодарение на това банерът може да се появи там, където влизат потенциални клиенти на дадена компания.

банер дама

Рекламен сървър. Форматът на уеб банер се приема от всички рекламни сървъри, за разлика от малко по-усъвършенстваните (но и проблематични) формати - Flash, Rich-Media или дори Video. Ценообразуването му също е по-лесно, тъй като всички рекламни компании се занимават с банери и тарифата за тях е предварително определена. Струва си да се спомене, че банерите работят отлично с Google AdSense и Google AdWords - един от най-популярните инструменти за интернет маркетинг.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.