Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Ползи и недостатъци на рекламата в интернет

MadPixi Team 346 15.07.2021

Нека да разгледаме пейзажа на интернет реклама заедно, за да определим неговите предимства и недостатъци.

ПРЕДИМСТВА НА РЕКЛАМАТА В ИНТЕРНЕТ

Едно от най-важните предимства на реклама в мрежата е бързата и точна наличност на данни и информация за ефективността на нашите кампании.

Позволява ни да спестим пари , аспект, който е много отчетен! Защото с интернет рекламни кампании можем да популяризираме проекти, адаптирани към почти всеки бюджет.

реклама в мрежата

Има по-малко конкурентни разлики между големите и малките компании , което по някакъв начин ги приравнява в интернет. Това увеличава възможността за конкуренция от малки и големи, предлагайки огромни предимства за потребителите.

НЕДОСТАТЪЦИ ОТ РЕКЛАМАТА В ИНТЕРНЕТ

Бавните интернет връзки могат да създадат затруднения при навигацията, ако изграждаме твърде сложни или твърде големи уебсайтове. Ще отнеме много време на потребителите да видят вашето предложение, ще се отегчат и ще си тръгнат.

Електронната търговия (или електронното пазаруване) не позволява на потребителя да „докосва“ стоката, преди да я закупи. Поради тази причина трябва да предложим гаранции и политики за връщане на продукти.

Друг фактор е плащането: много потребители все още са предпазливи по отношение на начините за електронно плащане. Поради тази причина в някои случаи те се отказват от покупката в интернет.

Успехи във вашия проект.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.