Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Ползи от e-mail маркетинга

MadPixi Team 400 28.09.2019

Ако сте се насочили към този подход, това е чудесен да развивате бизнеса си. Може би се чудите обаче защо да рекламирате с имейли, след като съществуват социалните мрежи, където достъпът до вашите клиенти е много по-лесен и бърз? 


Съществуват доста причини, които доказват ползите от e-mail маркетинга. Те се постигат със сигурност, когато се доверите на професионалисти, които се занимават с това и са наясно как точно да извършат дейността. 

имейл маркетинг
Е-mail маркетинг е най-личният активен канал за комуникация в Интернет. Хората са склонни да четат по-дълбоки съобщения и да купуват чрез e-mail. С този подход се изгражда лична връзка между двете страни. Може да се направи и автоматизация на съобщенията. Много често този подход е последната стъпка преди продажбите. С e-mail маркетинг може да се осъществи продажба на по-скъпи продукти без реклама.

Клиентите не само се запознават с продукта (услугата), но и са подтиквани към нейното закупуване. 
 

Share this:

Гласували: 2, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.