Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Ползи от имейл маркетинга

MadPixi Team 358 09.04.2020

Имейл маркетинг е дейност, от прилагането на която ползите биха могли да са многобройни, стига да я поверите в ръцете на точните хора.


Маркетолозите и собствениците на бизнес няма как да не знаят за целевия маркетинг. Не всички сегменти от клиентската ви база искат едно и също нещо. Ако предлагате например мъжко и дамско облекло, не е нужно да рекламирате рокли и поли на клиенти от мъжки пол. В случай пък, че имате няколко магазина, няма да е уместно да предлагате уикенд промоция, предвидена за някой от магазините, на клиентите, които живеят далеч. Именно имейл маркетинг ще ви помогне да решите проблем от този тип.

имейл маркетинг
Друго предимство на имейл маркетинг е, че ви помага да научите повече за типа съдържание, услуги или продукти, от които вашите клиенти се интересуват. 
Много маркетолози и собственици на бизнес изпитват притеснения да не засипят абонатите с електронни писма. В действителност обаче потребителите сами са се регистрирали за получаване на имейли и по този начин са се съгласили да им рекламирате продуктите си. Затова не пропускайте тази ценна възможност и им осигурете това, което искат.
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.