Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Правете промоции, рекламирайте ги с банери

MadPixi Team 498 28.03.2019

Да предлагате различни стимулиращи оферти е възможно да бъде полезна краткосрочна стратегия, която да се използва за откриване на нови клиенти. Това може да значи и по-голям брой клиенти в дългосрочен план. А начинът, по който промоцията най-лесно ще достигне и ще бъде възприета от всеки потребител е с банер.

Предлагането на промоции обаче не означава, че трябва да намалявате цените, за да примамите всеки. При създаването на нови промоции помислете за идеалния си клиент и за неговите желания. Каква ли оферта ще можете да предложите на своя идеален клиент с цел да го привлечете да пазарува от вас или да ползва услугите ви още сега? Предлагането на комбинирани пакети или такива, които включват подходящи за сезона услуги или стоки например са една добра идея.

банер обувки

По същия начин, ако имате желание да сте по-видими онлайн, трябва да помислите за предлагането на малка отстъпка за клиентите, които публикуват онлайн ревюта. Имейл маркетингът например може да ви е от полза. Чрез него може да изпратите положителните отзиви, придружени с линк на своите потенциални нови клиенти. За най-голям успех, може да правите креативни промоции и банери с атрактивен дизайн, които да съответстват на маркетинг стратегията си.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.