Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Правилният подход при създаването на Google AdWords кампания

MadPixi Team 331 24.11.2019

Всяка една рекламна кампания в Google AdWords стартира с дефинирането на маркетинговите цели и стратегия на рекламодателя. Съществуват много и най-различни начини да се създаде високоефективна кампания, в зависимост от това дали искате да провеждате краткосрочна промоция, имиджова реклама или целите привличането на потребителския интерес към сайта ви. В зависимост от това за какъв период от време искате да привлечете трафик от посещения, може да изберете начина на планиране на вашата рекламна кампания. От особена важност е определянето на дневния бюджет с който ще купувате кликванията от таргет аудиторията ви.


Да превърнем качествения трафик в конверсии!

банер момиче с шапка


Постигнатата ефективност на вашата кампания може да бъде измерена, като се съпоставят изразходваните средства спрямо броя на потребителите които сте успели да привлечете. Ние можем да ви помогнем да определите ясно целите си и желаните действие от бъдещите ви потребители, които наричаме конверсии, като например абониране за e-mail бюлетин, регистрация на собствен акаунт, сваляне на продуктов каталог и много други. Сигурно е, добрият успех се крие не просто в това да се увеличи качествения трафик, а в неговото най-правилно използване, след като веднъж сте успели да го привлечете. Имейл маркетинг е една от особено важните стъпки.
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.