Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Предимства на интернет рекламата

MadPixi Team 409 30.10.2019

В днешно време започна много да се говори за интернет рекламата. Много големи компании и фирми вече я опитаха. И въпреки това все още има големи рекламни кампании без никакво представяне в интернет. Което е груба грешка, защото...


1. Поне засега, рекламата в интернет е все още евтина. Цената и в какъвто и да е вариант е доста по-ниска в сравнение с другите медии. Дори има и вариант за безплатна онлайн реклама.


2. Интернет рекламата е много ефектна - съвременните технологии дават възможност на рекламиращите да развихрят въображението си и да прилагат впечатляващи "трикове". Онлайн рекламите вече много доближават телевизионните, като с това се създава възможност за обратна връзка  потребител - рекламиращ.

банер дънки
3. Винаги можете да проследите с голяма точност ефективността на рекламата ви.


4. Форматите online позволяват по-гъвкава рекламна кампания - може да се промени много по-бързо и евтино при нужда.


5. Интернет рекламата може да се търгетира много добре - бързо и лесно вашето послания да достигне то точно определените хора.


6. Една онлайн реклама е един от начините да внушите, че имате модерна фирма или компания.


И след всичко изброено до тук - ако вече имате планирана рекламна кампания без да се вмъкнете в интернет форматите - просто си помислете! Няма да загубите.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.