Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Предимства на онлайн рекламата

MadPixi Team 204 24.09.2021

В днешно време всичко се движи в интернет или все още има някой, който гледа телевизия? Времената се променят и заедно с тях се променяме.

И това е, че благодарение на различните си инструменти, които имаме, като Google Ads, целеви страници и пощенски кампании (маркетинг по електронна поща), можем да постигнем целите си за позициониране с онлайн реклама по-бързо, отколкото с традиционната реклама и преди всичко и най-важното е, че те са измерими.

Предимства на онлайн рекламата

online reklama

1. Достъпност:

Това не само ни позволява да правим нашите реклами достъпни 24 часа в денонощието и на един клик разстояние, но също така можем да достигнем до по-голям брой потребители.

2. Ефективност:

В онлайн рекламата дава възможност на гражданите да имат достъп по време на на интернет, можете да получите повече информация за продукта или услугата, веднага само с едно кликване достъп до страницата си, знаете вашите продукти и история на компанията ви.

3. Ниска цена :

Използването на онлайн рекламен носител е много по-евтино от традиционните рекламни медии, тъй като не изисква разпределяне на част от бюджета за импресии, a просто плащате за това, което искате да постигнете с кампанията.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.