Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Предимства на професионалния уеб дизайн

MadPixi Team 212 28.12.2020

Професионален уеб дизайн създава емоционално потребителско преживяване. Стреми се да повиши потребителската удовлетвореност, като предложи лесна и бърза навигация, креативност и качествено изпълнение. Доста от потока клиенти се задържат на страницата, най-вече заради наличието на професионален дизайн. Когато уеб дизайнът успее да вдъхне доверие на потребителите, те са по-склонни да осъществят покупка.

уеб дизайн

Професионалното изпълнение на уеб дизайна води и до избягване на технически проблеми. Проучвания сочат, че потребителите са склонни да напуснат бързо един сайт, ако зарежда бавно страниците, изображенията са размазани и несъразмерни или има грешни линкове. Ако уеб дизайна на сайта ви обаче е направен професионално, тогава всеки детайл е изпипан и оптимизиран така, за да изглежда и да работи отлично.

Професионалният уеб дизайн обикновено е удобен за навигиране – дизайнът е създаден според конкретна таргет аудитория, за да могат потенциалните клиенти да се наслаждават на времето прекарано в уеб сайта. Също така той увеличава конверсиите и генерира повече продажби.

Share this:

Гласували: 0, рейтинг: 0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.