Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Прибиращ се банер

MadPixi Team 361 07.08.2020

Казано накратко, банер е маркетингово средство с конкретна дизайн или лозунг. Използва се за популяризиране на марка, услуги и т.н. Естеството на прибиращия се банер е същото. Единствената разлика, която го прави обаче наистина различен, е в дисплея.


Типичен банер, който всеки си представя обикновено е статично изображение с дълга ивица около него. Той може да се появява на различни места. Прибиращият се модел сам изчезва след определено време, след като се появи. Това е голямо предимство.

банер мъж
Появяването и скоро след това – изчезването на подходящо изображение, комбинирано с добре обмислен, провокиращ текст, със сигурност ще привлече вниманието на една доста голяма аудитория. 


Доверете се на рекламата с банер, изготвен от професионалист, и по този начин ще получите възможност да представите дейността си по един интересен начин, да достигне до много хора и да наберете многобройни клиенти.


 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.