Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Реклама в социалните мрежи

MadPixi Team 180 19.09.2021

Благодарение на реклама в социалните мрежи ще достигнете до напълно нови получатели и ще увеличите възможностите си за продажби, като генерирате нови потенциални клиенти или насочите трафик към вашия уебсайт.

- Facebook Ads ( увеличаване на обхвата ви, придобиване на контакти, насочване на трафик към уебсайт, продажба на продукти от каталога)

- Instagram Ads (фотореклами, видеореклами, сюжетни реклами)

реклама в социалните мрежи

- LinkedIn Ads (популяризиране на съдържание, спонсорирани съобщения, текстови и динамични реклами)

- Ремаркетинг (кампании за ремаркетинг в социалните мрежи)

Защо рекламата в социалните медии е необходима за вашата компания?

Помислете защо сте създали профил в социалните медии за вашата компания? Защото всяка уважаваща себе си компания трябва да е активна в социалните медии? Основните цели, които трябва да ръководят присъствието на вашата компания в социалните медии, са:

Комуникация

Социалните медии са най-бързият начин за комуникация с вашите клиенти. Информацията за нови продукти или промоции, предоставена в социалните медии, се чете много по-често и работи по-ефективно.

Изграждане на доверие

„Живият“ профил в социалните медии е най-доброто доказателство за доверието на вашата компания. Благодарение на него можете да изградите доверието на потенциалните клиенти в марката, продуктите и услугите.

Продажба

Съобщенията, коментарите и реакциите в социалните медии са "златна мина" на знания за нуждите и очакванията на вашите клиенти. Тази информация ви позволява да развиете офертата си по-ефективно.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.