Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Реклама в YouTube

MadPixi Team 186 12.09.2021

Само YouTube има повече от милиард потребители. Това е почти една трета от всички хора в интернет и всеки ден тези потребители гледат милиард часа видео, генерирайки милиарди гледания.

Така че това са много „милиарди“.

Нещо повече, 18-49 годишните гледат повече YouTube на мобилните си устройства, отколкото всяка друга телевизионна мрежа в целия свят.

Но това не е всичко.

реклама

Според доклад за „ Състоянието на видео маркетинга през 2018 г.“ 81 процента от хората са убедени да купят продукт или услуга, когато гледат видеоклип на марка. Освен това 76 % от компаниите казват, че видеото им е помогнало да увеличат продажбите.

Затова не е чудно, че видео маркетингът е във възход.

Какво представлява реклама в YouTube?

Рекламата в YouTube или YouTube Ads, предоставяна чрез Google Ads, е начин за рекламиране на видеосъдържание в YouTube или в резултатите от търсенето, така че да увеличите максимално обхвата си до потребителите. Например, това са видеоклипове, които се пускат, преди потребителят да види видеоклипа, върху който е кликнал, или може да се покаже в резултатите от търсенето в YouTube, за да могат хората да го видят изцяло.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.