Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Реклама във Facebook

MadPixi Team 379 29.09.2019

За да бъде успешна една реклама във Facebook, то тя обезателно трябва да бъде насочена към правилните хора. Ако се доверите на професионалисти в тази сфера, тогава неотменно такъв тип реклама ще постигне целите си. В случай, че рекламата се показва на такива хора, които нямат интерес към съответния продукт или услуга, ще изразходите голям бюджет, без да осъществите много реални продажби.

фейсбук реклама
Трябва да имате предвид, че евентуално неправилно таргетиране на аудиторията може да генерира голям брой лайкове на пост, споделяне и коментиране, само че в повечето случаи това не помага изобщо за повишаването на действителните продажби.


Същевременно обаче, ако имате голям обем от харесвания, публикацията не би била напълно безполезна, тъй като споделянето й на приятели или в други публични и затворени групи увеличава социалната активност на рекламата и по този начин цената за клик спада.


Препратката от вече споделен пост на потребител не се заплаща и тук идва моментът, в който рекламата се разпространява безплатно, вследствие на споделянето от потребител.
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.