Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Реклами и трафик (PPC)

MadPixi Team 509 12.02.2019

Банер рекламата е съвременен начин за реклама, който води до относително бързи резултати и в същото време е с доста дългосрочен потенциален брандинг ефект. Чрез този метод кампаниите предлагат отлична възможност за доста лесно проследяване на наличните резултати от вложението. Може да се направи по отношение на направените посещения и реализираното увеличение на продажбите. Може да бъдат избрани подходящи теми на сайтове, конкретни медии или пък ключови думи. Подбират се такива, при които желаете да бъдат извеждани вашите банери.

Банер рекламата е с доста съществено значение.

Банер рекламата реално представлява извеждане на рекламните Ви банери в предварително подбрани сайтове в интернет пространството и в подбрани региони от страната или от света в зависимост от това какъв е продуктът и къде може да бъде използван.

банер момиче със слънчеви очила

Имате възможност сами да определите месечния си бюджет. При таксуването се извършва при кликване върху Вашия банер или при реално посещение. От банер рекламата има и напълно безплатна полза, която обикновено извличате от факта, че показването на банерите не се таксува, а единствено кликванията. По този начин се получава напълно безплатна реклама на марката Ви.

Банер рекламата, разбира се, има свое конкретно приложение. Този тип реклама се интегрира в определени подбрани уеб страници. Възможно е те да са статични или анимирани.

Целта на банер рекламата е да привлече вниманието на нови клиенти и да предизвика интерес към даден сайт, продукти или определена марка. Може да цели да предизвика например кликване върху банера, а целта на това е преминаване на потребителя към вашата рекламирана уеб страница.

Share this:

Гласували: 3, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.